Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2012 08:51 - Предложение - Волейболен клуб Септември 90
Автор: sponsor Категория: Спорт   
Прочетен: 3868 Коментари: 1 Гласове:
0





Предложение за спонсорство

от ръководство на волейболен клуб „Септември 90”




Уважаеми дами и господа,
   

Волейболен клуб „Септември 90” работи с младежи и девойки и преди всичко с подрастващи на възраст от 10 до 18 години.  През изтеклата състезателна година клуба се нарежда сред първите места за подрастващи – женско направление. Това се определя от класиранията на отборите в отделните възрасти в републиканското първенство.


Волейболът е игра, която развива ценни качества в подрастващото поколение – умение за работа в екип, физическа и психическа издръжливост на натоварване, логичност и бързина на съобразяване. Тренировките и състезанията позволяват на децата да изградят воля за победа и устойчивост при загуба. Всички тези качества ще спомогнат за добрата бъдеща реализация на тези деца също и в професионално отношение.


Бихме желали да ви предложим да спонсорирате развитието на тези деца, които спортуват в нашия клуб и чиито брой надвишава 100. Финансовите средства са ни необходими за обезпечаване на спортния календар – участие в състезания в София и страната, екипировка, отопление и подобряване на битовите условия – бани и съблекални. Сумата, която ни е необходима за текущия състезателен сезон е между 10 000 и 15 000 лв.


От наша страна ние ви предлагаме договор за спонсорство и рекламна дейност, с който се задължаваме да играем на срещите на републиканските първенства с вашите рекламни екипи и да поставим рекламни пана в залите, както и постоянна реклама в социалните мрежи чрез нашите участници.





23.11.2011 г.                        Председател на ВК „СЕПТЕМВРИ 90”
                                    (Никола Добрев)
image





Гласувай:
0



Предишен постинг

1. sponsor - Лично мнение
06.03.2012 08:56
Скъпи приятели, срамота е държавата да не отпуска средства за развитието на спорта. Вместо това развиват гушите си един на друг с по 10 000лв, които ще изядат и изпият и дори няма да осъзнаят, че са го направили.
Точно толкова пари са необходими и на тези деца от клуб "Септември 90" а тяхната кауза е далеч по оправдана и светла от тази на други.
Ако някой има желание да помогне :
Николай Добрев: 0887 525 790

Маргарита Георгиева: 0899 882 819,

e-mail: magy_mail@abv.bg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sponsor
Категория: Бизнес
Прочетен: 39742
Постинги: 8
Коментари: 6
Гласове: 3
Спечели и ти от своя блог!
Архив