Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на sponsor
Име:
sponsor sponsor

Интереси:
IT,Marketing,SEO

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
1

Блог вълни:
0
Последни постинги


Предложение за спонсорство

от ръководство на волейболен клуб „Септември 90”




Уважаеми дами и господа,
   

Волейболен клуб „Септември 90” работи с младежи и девойки и преди всичко с подрастващи на възраст от 10 до 18 години.  През изтеклата състезателна година клуба се нарежда сред първите места за подрастващи – женско направление. Това се определя от класиранията на отборите в отделните възрасти в републиканското първенство.


Волейболът е игра, която развива ценни качества в подрастващото поколение – умение за работа в екип, физическа и психическа издръжливост на натоварване, логичност и бързина на съобразяване. Тренировките и състезанията позволяват на децата да изградят воля за победа и устойчивост при загуба. Всички тези качества ще спомогнат за добрата бъдеща реализация на тези деца също и в професионално отношение.


Бихме желали да ви предложим да спонсорирате развитието на тези деца, които спортуват в нашия клуб и чиито брой надвишава 100. Финансовите средства са ни необходими за обезпечаване на спортния календар – участие в състезания в София и страната, екипировка, отопление и подобряване на битовите условия – бани и съблекални. Сумата, която ни е необходима за текущия състезателен сезон е между 10 000 и 15 000 лв.


От наша страна ние ви предлагаме договор за спонсорство и рекламна дейност, с който се задължаваме да играем на срещите на републиканските първенства с вашите рекламни екипи и да поставим рекламни пана в залите, както и постоянна реклама в социалните мрежи чрез нашите участници.





23.11.2011 г.                        Председател на ВК „СЕПТЕМВРИ 90”
                                    (Никола Добрев)



Категория: Спорт
Прочетен: 3865 Коментари: 1 Гласове: 0
 СДРУЖЕНИЕ БОКСОВ КЛУБ "НАЦИОНАЛ" ТЪРСИ СПОНСОРИ! НЕОБХОДИМА НИ Е СУМА ОТ 1500-2000 ЛВ. ЗА КОЗМЕТИЧЕН РЕМОНТ НА ЗАЛАТА И ПРЕБОЯДИСВАНЕ. Намираме се на Национален стадион "В.Левски".
Категория: Бизнес
Прочетен: 2403 Коментари: 1 Гласове: 0
 Захванал съм се с отварянето на погребална агенция и спешно се нуждая от 15 000лв.
За контакти : 0898748413 - Парванов.
Категория: Бизнес
Прочетен: 1509 Коментари: 0 Гласове: 0
 Казвам се Моника Господинова и се занимавам с моден дизайн. Аз предлагам бутиково облекло за дами с изтънчен вкус. В момента имам готова продукция от 50 тоалета от невероятни материи. Нужно е да бъде заснета фотосесия с рекламна цел, за да се задвижи цялостната рекламна кампания. Мога да предложа снимки от предишната колекция, както и снимки от настоящите модели за по добра представа. При отклик от Ваша страна за подобно спонсориране, можем да се договорим за условия, които ще задоволят и двете страни. Ако имате фирма или предпиятие с това спонсорство, бих ви предоставила възможност да рекламирате чрез моята марка. Това може да стане, като включа логото и информация за дейноста Ви във всички рекламни акции - в каталози, списания интернет издания, навсякъде където марката има публикации! Нужна е сума от 5000лв. Моля пишете или се обадете на тел: 0897853753
MGrieL@mail.bg
Категория: Бизнес
Прочетен: 648 Коментари: 0 Гласове: 0
 Здравейте! Казвам се Галина Борисова и от скоро направих свой онлайн магазин за бижута с кристали Сваровски. Всичко върви добре, но сайта ми не се класира в гоогле по необходимите ми ключови думи. Причината за това е, че не разполагам със средства, за да оптимизирам магазина. Нишата е много търсена и с малка конкуренция, което само по себе си гарантира успех и възвращаемост на инвестициите(ROI). Маг зина ми разполага с и с блог, чрез който публикувам статиите в социални мрежи като например свежо. Освен това всеки ден градя линк билдинг кампания, но за съжаление най-важното е onpage оптимизацията на сайт, за да носи приходи и да се класира на първа страница в гоогле. Адреса на сайта е http://nakiti.eu , а на блога - http://nakiti.eu/blog. Ще се радвам, ако можем взаимно да сме си полезни. Желая Ви лека вечер и успехи в работата!

С уважение,
Галина Борисова
Категория: Бизнес
Прочетен: 1361 Коментари: 1 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: sponsor
Категория: Бизнес
Прочетен: 39674
Постинги: 8
Коментари: 6
Гласове: 3
Спечели и ти от своя блог!
Архив