Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Търся Спонсор - Спонсорство - Бизнес - Спонсориране - Инвестиция - Как ? Намерете спонсори за вашата идея тук.
Автор: sponsor Категория: Бизнес
Прочетен: 39744 Постинги: 8 Коментари: 6
Постинги в блога от Юли, 2011 г.
 Захванал съм се с отварянето на погребална агенция и спешно се нуждая от 15 000лв. За контакти : 0898748413 - Парванов.
Категория: Бизнес
Прочетен: 1511 Коментари: 0 Гласове: 0
 Казвам се Моника Господинова и се занимавам с моден дизайн. Аз предлагам бутиково облекло за дами с изтънчен вкус. В момента имам готова продукция от 50 тоалета от невероятни материи. Нужно е да бъде заснета фотосесия с рекламна цел, за да се задвижи цялостната рекламна кампания. Мога да предложа снимки от предишната колекция, както и снимки от настоящите модели за по добра представа. При отклик от Ваша страна за подобно спонсориране, можем да се договорим за условия, които ще задоволят и двете страни. Ако имате фирма или предпиятие с това спонсорство, бих ви предоставила възможност да рекламирате чрез моята марка. Това може да стане, като включа логото и информация за дейноста Ви във всички рекламни акции - в каталози, списания интернет издания, навсякъде където марката има публикации! Нужна е сума от 5000лв. Моля пишете или се обадете на тел: 0897853753
MGrieL@mail.bg
Категория: Бизнес
Прочетен: 650 Коментари: 0 Гласове: 0
 Здравейте! Казвам се Галина Борисова и от скоро направих свой онлайн магазин за бижута с кристали Сваровски. Всичко върви добре, но сайта ми не се класира в гоогле по необходимите ми ключови думи. Причината за това е, че не разполагам със средства, за да оптимизирам магазина. Нишата е много търсена и с малка конкуренция, което само по себе си гарантира успех и възвращаемост на инвестициите(ROI). Маг зина ми разполага с и с блог, чрез който публикувам статиите в социални мрежи като например свежо. Освен това всеки ден градя линк билдинг кампания, но за съжаление най-важното е onpage оптимизацията на сайт, за да носи приходи и да се класира на първа страница в гоогле. Адреса на сайта е http://nakiti.eu , а на блога - http://nakiti.eu/blog. Ще се радвам, ако можем взаимно да сме си полезни. Желая Ви лека вечер и успехи в работата!

С уважение,
Галина Борисова
Категория: Бизнес
Прочетен: 1365 Коментари: 1 Гласове: 0
 Търся спонсор за подновяването на материалната база на голям спортен комплекс. Оборудването е на стойност 35 000лв. На спонсора се издават всички необходими документи и се прави реклама на територията на комплекса.

За контакти : 0897976638 , berezoff@gmail.com
Категория: Бизнес
Прочетен: 614 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: sponsor
Категория: Бизнес
Прочетен: 39744
Постинги: 8
Коментари: 6
Гласове: 3
Спечели и ти от своя блог!
Архив